?THENPLAYON?

Hej!

Tanken är att det här ska dyka upp klipp med musik som jag gillar och som du som  glädjande hittat hit förhoppningsvis också kan tycka om. De tillhörande texterna försöker oftast ackompanjera musiken. Vill du fråga eller säga något om THENPLAYON så skriv gärna en kommentar eller skicka ett mail.

Känn dig hjärtligt välkommen!

Mvh

thenplayon.se – thenplayon@hotmail.com

Annons

10 svar to “?THENPLAYON?”

 1. Erika Says:

  Hurru! Har du sommaruppehåll elllllöööör?!

  • thenplayon Says:

   Hey!!!
   Nu e jag tillbaka med Kapten Hjärtbiff i högsta hugg och hoppas att det ska smaka! musiklågan kommer förhoppningsvis brinna starkare och starkare i takt med höstruskets intåg, mer musik från tuben tillsammans med nya tvivelaktiga kåserier. Håll ögonen öppna och sprid ordet att Thenplayon närmar sig skördefesten!
   Kram

 2. Viktor Johansson Says:

  Nu har jag följt dig ett år typ, jag hittade hit en gång när jag dammsög internet på tidiga Fleetwood Mac grejer som jag gör då och då. Sen dess har jag gång på gång blivit skrämmande förvånad över känslan att en annan människa sitter skräddarsyr en musikblogg till mig, precis som jag vill ha den. Jag skulle tippa på att du nu täckt 80% av den musik som ligger mig varmast om hjärtat, och då menar jag inte att du nämnt artisterna utan verkligen hittat detaljerna som gör dessa artister stora (i mina ögon). Utöver det är det väldigt kul att någon sitter och hittar alla de där klippen som jag själv aldrig finner ork att leta upp. Jag vet inte hur jag kan ha missat den tidigare men Prince-låten ”Rock n roll love affair” fick mig att gå ner i spagat av glädje, så tack för att du har engagemanget. Skriv på.

 3. thenplayon Says:

  Viktor, stort tack själv för din fina kommentar. Det glädjer mig enormt att du hittade hit (i jakt på tidiga Fleetwood Mac av all musik också) och framförallt att du uppskattar det som dyker upp här. Otroligt att musiken i så stor utsträckning passat även din smak (i brist på bättre ord) som den har och härligt att mina beskrivningsförsök stämmer överens med din egen bild av känslan. Dina uppmuntrande ord betyder mycket, de ger värme och existensberättigande åt den här lilla stugan på internets avkrok;). TAck.

  Visst var Princelåten kanon?! Tyvärr borttagen från youtube och alltså även här nu, Prince å hans management verkar vara jäkligt noggranna med sin upphovsrätt å rensa ofta… de tänker inte alls på att det inte ser bra ut på min sida:). HAde inte heller hört den för ens i förrgår men den är ju som en svalkande bris dessa heta sommardagar, definitivt värd att gå ned i spagat för!

  JAg ska fortsätta å harva på, i den vanliga ojämna utgivningstakten:) hoppas du kommer fortsätta gilla prylarna som dyker upp när de dyker upp, känns som om oddsen är goda för det i vilket fall!

  Ha det så bra!

  /thenplayon

 4. Viktor Johansson Says:

  Typiskt Prince, det svåraste med att tycka om honom är att lyckas få höra honom. Jag är säker på att jag kommer gilla det du lägger upp framöver. Efter att ha fått in Peter Green, Brian Wilson och Prince under samma tak så har du mitt öra. Känner jag inte redan till det kommer jag garanterat kolla upp det. Kör på!

 5. thenplayon Says:

  Härligt att höra!

  Haha ja precis, men Prince kanske ändå är något på spåren, att svårtillgänglighet kanske har sina förtjänster mitt i denna tid av extrem lättillgänglighet. Borde ge bättre grogrund för mystik än någonsin egentligen. Kalla mig bakåtsträvare men på något sätt skönt att det finns någon som inte alltid finns serverad åt en, musik man får leta lite efter för att höra.

  Du är alltid varmt välkommen!

 6. Viktor Johansson Says:

  Har du nån koll på enmansorkestern Duster Bennett? Upphovsmannen till ”Jumping at shadows” och polare med Peter Green tror jag. Det vore ett önskemål att veta mer om honom och du verkar ju rätt bra på efterforskning.
  Med vänlig hälsning

 7. thenplayon Says:

  Ja det verkar vara ett spännande livsöde, han hann inte bli gammal. Somnade tydligen bakom ratten och krockade med en lastbil i mitten på sjuttiotalet. Känner också bara till honom genom Jumping at shadows, hans namn nämns av Peter Green på livealbumet Boston Tea Party Vol.1 då han frågar publiken om de känner till honom. Kan vara intressant att kika lite närmare på så småningom när höstrusket viner in:). Jag tackar på förhand för ditt önskemål och hoppas att jag ska kunna leverera något som kan tillgodose det. Ha det bra!

  mvh
  thenplayon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: