You Been My Baby – Blues Explosion

Larger than life. Orden, gitarren, trummorna, kören, ja alla komponenter är där av en orsak och inte för någon meningslöshet. Allt arbetar tillsammans som en gemensam enhet för något större som talar till själen och inte till intellektet, det är en flod vars starka ström man inte kan motstå. Jag sveps med varje gång, har gjort det i många år, vet inte vad det är annat än metafysikens bevis. Från Blues Explosion’s rockrykare Damage (2004).

Annons

Etiketter: , , , , , , , ,

Ett svar to “You Been My Baby – Blues Explosion”

  1. thenplayon Says:

    Vet inte om videouppläggaren har annan ambition än att dra kopplingar till bandnamnet eller om de dramatiska bilderna ansågs passande tillsammans med musiken. Stäng gärna ned sidan och lyssna utan förvirrande polishelikopterfilm om ni vill.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: