The Kid – Marc Ribot

Från Marc Ribots vackert nedtonade album Silent Movies (2010) där musiken inspirerats av filmer som finns och sådana som borde finnas. The Kid är en musikalisk tolkning utifrån den redan befintliga Charlie Chaplinfilmen med samma namn från 1921.  Ribot spelar i svartvitt och målar med tonerna som om han hade fyra händer, i själva verket är han ensam med enbart två.

Annons

Etiketter: , , , , ,

2 svar to “The Kid – Marc Ribot”

  1. artloveblues Says:

    Hej. Har du hört resten av albumet? Det vibrerar bra. Det jag hört. Här är en trevligt liten intervju med M.R:

    • thenplayon Says:

      Tack för intervjun! Har faktiskt inte lyssnat på hela albumet, ett par låtar som finns tillgängliga på tuben that’s all och nu också några snuttar från intervjun. Inspirerande och vackert. Med tillräcklig fantasi kan man skapa rum för inspiration, som i ett oinspelat komiskt drama med John Malkovic.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: