Gateway of Love – Neil Young & Crazy Horse

Senast Neil Young var på äventyr i Europa med Crazy Horse var så länge sedan som 2001, då spelade de återkommande den officiellt outgivna låten Gateway of Love. På albumet Are you Passionate från året därpå fanns låten nedskriven på baksidan av konvolutet men spårlöst försvunnen i ljudande form. Istället fångades tack och lov  låten in av den europeiska publiken och cirkulerar därför i olika bootlegversioner där den bästa jag hört faktiskt är från Globen i Stockholm. Gateway of Love är en nätt dansande jätte som med långa kliv tar oss med på en vandring mot solnedgången.

Tyvärr, tyvärr, tyvärr spelar inte bandet i en ordentlig lokal i sommar utan på festivalen Way Out West i Göteborg. Detta innebär att man återigen skulle behöva göra resan, trängas å stångas för att få en någorlunda bra plats och sedan trängas å stångas för att få behålla den och därför missa halva konserten. Efter att ha fått barn blir det en övermäktig uppgift och jag har kommit till ro men tanken att det inte blir något, men det gnager ibland till lite då man slås av tanken att detta troligen är hästens sista stegring.

Annons

Etiketter: , , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: