Bra stämning

Kanadensiska Black Mountain sprider romantiskt sommargemyt genom The Hair Song från Wilderness Heart (2010). Musiken och videon samarbetar verkligen så väl att doften av nyklippt gräs och en ljummen kvällsbris tränger sig igenom datorsärmen och får håret att svaja precis som skejtarns.

Annons

Etiketter: , , , , , , , , ,

4 svar to “Bra stämning”

 1. artloveblues Says:

  Sweet rock´n´roll music! Låter mycket roligare än den där gamla Black Mountain skivan som jag har liggande under soffan:)

 2. thenplayon Says:

  ja visst gör det, jag minns den där skivan som ganska tungrodd när du spelade den och om jag inte är ute å cycklar så hamna den ganska snabbt under soffan:)?

 3. artloveblues Says:

  det stämmer det, orkade inte med allt för många lyssningar tyvärr:) men här funkar det! precis som videon.. fick mig och tänka på när jag var i Australien, dagarna innan jag skulle möta dig i Sydney och jag fortfarande var på västkusten faktiskt:)

 4. Patrik Ryttare Says:

  Kul! Ja det e den typen av sköna vibbar man får:) Drömsk sommarkväll. Stort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: