Natural Forces – Lyle Lovett

Förra året spelade Lyle Lovett titelspåret från albumet Natural Forces (2009) på Elvis Costellos musikprogram Spectacle. En underbart härlig låt som sprider ljus likt en lägereld, det är bara att ta fram något att grilla eller luta sig tillbaka och titta upp mot stjärnorna efter fallande sattelliter… 

Rymdforskaren på rapport sa igår att om man bara är inomhus under tak så kan man vara helt lugn eftersom skrotet enbart skulle väga femhundra kilo. Okej risken över att apparaten skulle falla rakt på bokmässan är minimal men femhundra kilo? Vad gör egentligen ett par takplattor eller för den delen betong mot en sådan projektil? Nu ifrågasätter vi relativitetsteorin också, vetenskapens sanningar äro alla temporära.

Annons

Etiketter: , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: