Monterey – Animals

Animals hyllar Monterey-festivalen med en häftig video från 1967, Eric Burdon skiner verkligen, men kan man skönja att han tyckte det hela med en promotionvideo var lite dumt? Spejsat värre i alla fall med en slirig el-sitar rätt i ansiktet och Burdons fräsiga stämma i bra höjd med sin stjärnstatus. Låten berättar om bandets upplevelser av festivalen i Monterey, Kalifornien, som krönte den omtalade Summer of Love, där ‘till och med snuten dansade med ungdomarna’.

Annons

Etiketter: , , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: