Det Osynliga – Slowgold

I natt brann det på ett planerat flyktingboende i en gammal skolbyggnad i Götene i Västra Götaland. Polisen rubricerar händelsen som mordbrand, igen.

Sverigedemokraterna (med bröderna Ekeroth i spetsen) tycker det är en medborgerlig rättighet att alla tänkta asylboende geografiskt ska pekas ut för allmänheten och ser inga problem att det nattetid har åkt och fortfarande åker de mest ljusskygga troll till dessa platser och tänder eld. Sverigedemokraternas inofficiella hemsida (Avpixlat.se) kommenterar en av årets bränder i början av maj som att det fanns en utbredd trend för de asylsökande att själva tutta på sina boenden motiverat av ett missnöje om vart de placerats. Avpixlat menar att detta enligt ”vänsterpsykologer” är en vanligt förekommande mental reaktion hos krigsoffer. Så det förklarar även de brandbomber som nattetid kastats in i asylboenden utifrån? Eller att man som flykting, som människa, en kall vårnatt föredrar att stå och titta på sitt brinnande hem istället för att befinna sig inomhus i värmen? Eller att det brinner ned boenden där ingen ens hunnit flytta in? Avpixlats ytterst bristfälliga förklaring vill bara fastslå en enda sak: DE är inte som OSS!!!

Sveriges flyktingförläggningar, alltså Sverige, står under attack och det är en tidsfråga innan dödsoffer kommer att utkrävas i dessa terrorattentat.

Amanda Wernes produktiva band Slowgold har under detta år hunnit släppa två fullängdsalbum. Det Osynliga kommer från den självbetitlade Slowgold EP (2014).

Annons

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

Ett svar to “Det Osynliga – Slowgold”

 1. thenplayon Says:

  SVT 13 januari 2016 – 06:00
  NÅGRA MISSTÄNKTA ATTENTAT UNDER HÖSTEN:

  16 december: Blivande HVB-hem för ensamkommande barn utanför Helsingborg brinner ner till grunden.

  9 december: Flera gärningsmän försöker sätta eld på blivande asylboende i Ängelholm.

  3 december: Blivande asylboende i Götene brinner.

  7 november: Rasistisk propaganda sattes upp och fönster krossades på ett boende för ensamkommande flyktingbarn i Tranås.

  29 oktober: Ett asylboende i Tjörnarp utsätts för ett brandattentat där någon hällde in brandfarlig vätska genom ett fönster och tände på.

  28 oktober: Två asylboenden i Örebro utsätts för brandattentat efter att någon eller några sprängt sönder brevlådor på platsen.

  27 oktober: Planerat akutboende i en skola i Oskarshamn utsätts för brandattentat där en bibel tänds och lämnas i en papperskorg.

  26 oktober: Mottagning för ensamkommande barn där även funktionshindrade bor eldhärjas efter att dörren till boendet tänts på.

  21 oktober: Ett tilltänkt flyktingboende i Upplands Väsby norr om Stockholm utsattes för skadegörelse och försök till brandattentat.

  18 oktober: En gammal skolbyggnad i Onsala i Kungsbacka, tänkt som asylboende, brinner ner.

  17 oktober: En skola i Kånna utanför Ljungby, iordningställd som flyktingboende, brinner ner till grunden. Polisen misstänker att branden är anlagd.

  13 oktober: Brand utbryter i en barack i Arlöv i Skåne. Lokalen skulle dagen efter ha tagits i bruk som boende för ensamkommande flyktingbarn.

  16 augusti: Någon sätter upp ett brinnande träkors vid ett asylboende i Malung.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: