Orpheus – David Sylvian

Det meditativa och svepande ordflödet i David Sylvians mästerverk Orpheus kommer från skivan Secrets of the Beehive (1987). Musik som är halvvägs ur gränslandet mellan dröm och verklighet en dimmig vårmorgon. Den osedvanligt långa tystnaden, eller kanske snarare pausen, som sänker sig i mitten blir i det ögonblick som tonerna återkommer ett mäktigt stumt crescendo som sänker ned oss i svalkande vatten. En House DJ:s våta dröm?

Annons

Etiketter: , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: