We are the Sleepyheads – Belle and Sebastian

Vill du bara vara dig själv? Ta dagen som den kommer, kanske resa jorden runt och träffa intressanta människor? Vill du helst sitta ned, blicka ut i intet och dagdrömma samtidigt som du håvar in miljoner på ett eget framgångsrikt aktiebolag?

I så fall så ska du redan idag teckna ett nytt internetabonemang med en av telefonijättarna. Tydligen.

Eller så kan du fullständigt skita i det och lyssna på sommarvinden We are the Sleepyheads, blicka ut genom fönstret och ta ett djupt avslappnande andetag. Helt enkelt känna livet i dig . Låten kommer från skottarna Belle and Sebastians album The Life Pursuit från 2006.

Annons

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: