Rolling Stones 72′

 

 

Under den beryktade USA-turnén (kallad Stones Touring Party eller Cocaine -and- Tequila Sunrise Tour) i anslutning till albumet Exile On Main Street var Rolling Stones på sin absoluta topp 1972, alla kategorier. Turnén filmades som en cinéma-vérité där slutresultatet blev den av bandet bannlysta dokumentären Cocksucker Blues, en film som skildrade det mesta utom just framträdandena. I Texas filmades trots allt några av konserterna vilket genererade konsertfilmen Ladies & Gentlemen: The Rolling Stones med amerikansk biopremiär -74. 

Så nu vill jag bara upplysa om att man fortfarande kan se denna fantastiska konsertfilm i sin helhet på svtplay  fram till den första februari. Underbara låtar framförda på det bästa av sätt och numera även med restaurerat ljud. Har ni ett par okej hörlurar ta i så fall på dem, ta chansen och offra en timme om ni har en minsta Stonesgnista i er. Det är värt det! 

Trevlig Helg!

Annons

Etiketter: , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: