The Valleys – Electrelane

Fick ett tusental låtar av en god vän och hörde bland annat den här låten som stack ut totalt. Electrelane kom från England och hann ge ut fem album mellan 2001 och 2007 då de splittrades (Uppdatering!: De återförenades 2011). Låten The Valleys kommer från deras andra album The Power Out (2004) och kan inte sägas vara ett typexempel för Electrelanes musik i övrigt. Den visar kanske snarare bandets musikalsikt okonventionella hållning, att de inte räds utflykter i okända marker.

Annons

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: