Rockin’ Chair – The Band (1970)

The Band uppträder i Kanada på ett av stoppen för den rälsburna festivalcirkusen Festival Express som gick genom landet sommaren 1970. Artisterna färdades från stad till stad med ett abonerat tåg och under restiden såg de till att spela med varandra men kanske framförallt festa besinningslöst. Resan dokumenterades på film och finns lyckligtvis idag att se på dvd. Förutom The Band så uppträdde bl.a. Buddy Guy, Grateful Dead, Janis Joplin och Flying Burrito Brothers.

Annons

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: