Tall Tall Shadow – Basia Bulat

Det är lite som vår tids Sandy Denny vaknat till liv inom kanadensiskan Basia Bulat. Hennes fjärde album kommer nu i början på oktober och titelspåret Tall Tall Shadow ger löfte om något riktigt starkt. Musikens upplyftande kraft i vacker vokal styrka men också i de många små melodiska instick som hela tiden håller lyssnaren vaken och på tårna, man gör sig också redo för dans.

Hösten känns som musikens högtid, vet egentligen inte varför, kanske är spjällen mer öppna då, man lämnar det som varit i sommarvärmen och man kurar ihop sig inför mörkret och kylan. I det mellanläget blir musiken en god vän som med vänlig värme omsluter en och ger hopp.

Etiketter: , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: